29. huhtikuuta 2015

Sijoitusta

Lupasin itselleni etten ainakaan ennen vaihtoa jätä blogiani rappiolle. Kuitenkaan sijoitustietojen jälkeen mitään uutta ei ole oikeastaan ilmaantunut joten en tiedä mistä sitten kertoisi. Kuten taisin viime postauksessa sanoa lähden siis Alaskan suurimpaan kaupunkiin Anchorageen kuuluvalle Eagle Riverin/ Chigiakin alueelle. Olin todella tyytyväinen kuultuani, että olen Anchoragen lähellä sillä Alaskassa ei muita edes hieman suurempia kaupunkeja ole. Anchoragekaan ei mikään hirveän suuri kaupunki 300 000 asukkaallaan ole, mutta on sekin suurempi kuin Kotka!  Sijoitustiedot sain mielestäni aika ajoissa jo huhtikuun ensimmäisenä päivänä (synttäripäivänäni!!).


Tulen käymään noin 1300 oppilaan Chugiak High School nimistä koulua. Koulun värit ovat musta valkoinen ja sininen ja maskottina toimii "mustang". Tulen olemaan todenäköisesti Juniori, mutta toivottavasti saan osallistua promin ja muihin Senioreiden juttuihin. Hieman jännittää koulun koko mikä on kolme kertaa suurempi kuin nykyinen kouluni (400 oppilasta), mutta kai siihenkiin nopeasti tottuu!



-Ella

2 kommenttia:

  1. Heippa Ella! Sattumalta osuin blogiisi. Kiva juttu että menet (pääset) Alaskaan vaihto-oppilasvuodeksi. Me ollaan oltu mieheni kanssa siellä asuntoautoilemassa kaksi kertaa. Aivan huikean ihana paikka. Siellä on Anchoragen seudulla paljon kivoja suomalaisia. Alaskan kuvia voit katsoa blogistamme www.geitel.suntuubi.com Jos haluat saada suomalaisten yhteystietoja niin ota minuun yhteyttä. Terveisin Anneli Geitel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Blogissanne oli upeita kuvia Alaskasta!

      Poista