24. syyskuuta 2015

First month

Heipä hei!
Kuusi viikkoa on tullut pyörittyä täällä Alaskassa! Siis mitä!?!!? Mihin tää aika oikeen menee? Hirveästi ei ole kerennyt vain koneella istua kun päivät menee koulussa ja harkoissa.


    Mun ensimmäinen hostperhe lentokentällä.        


Kolme viikkoa sitten vietimme hostperheen kanssa viikonlopun Homerissa 4 tunnin ajomatkan päässä. Yövyimme merenrannalla mökissä ja käytiin halibut kalastamassa. Halibut on valtavia kampelakaloja jotka maistuu tosi hyvältä! Niiden kalastaminen on rankkaa puuhaa sillä koukku lasketaan ihan pohjaan asti varmaan ainakin 15 metrin syvyyteen ja kun kala nappaa pitäisi se kelata sieltä ylös. Tossa kuvassa (toinen alla) näkyvä kala oli suunnillen metrin mittainen ja painoi yli 20 kiloa. Sain kuusi kalaa vaikka syksy ei ole parasta halibut aikaa (huom. muut perheestä sai vain enintään kolme per nuppi).





Kaksi viikkoa sitten meillä oli district 5010n fall orientation viikonloppu Willowssa. Oli mahtavaa nähdä kaikki muut districtin vaihtarit. Meillä on tosi hyvä porukka jo tultiin heti tosi läheisiksi. Asiat jota käytiin tona viikonloppuna oli vähän tylsiä sillä käytiin ne jo New Yorkissa läpi, mutta hauskaa oli!








Mitäs muuta on kerennyt tapahtua?





Homecoming tanssit ja spirit-viikko. En voi vaan kuvitella, että tollanen school spirit ois mahollista suomessa. Valta osa oppilaista oli pukeutunut joka päivä varsinkin perjantaina, class color dayna milloin jokainen luokka pukeutui omaan väriin. Me juniorit olimme vihreä.


Ammuin ekaa kertaa elämässäni aseella ja osuin heti ekalla laukauksella (ammuttiin limsatölkkejä :D). Täällä aseita saa niin helposti että jopa ruokakaupat myy aseita.

Koitan seuraavaksi kirjoittaa vähän aikaisemmin enkä pitää näin pitkää taukoa, katotaan miten onnistun!
-Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti